Voeding begeleiding

Ontdek de VIP-behandeling met mijn unieke aanpak als diëtist. 


Korte lijntjes en hulp/begeleiding op de momenten dat jij het nodig hebt!


Als diëtist help ik iedereen op voedingsgebied naar zijn/haar doelen. Ook wanneer je last hebt van allergieën, intoleranties en/of andere ziektebeelden zoals diabetes, COPD of darmproblemen. Als diëtist kan ik mijn begeleiding ook combineren met mijn expertise als triathlon coach.


Herken jij dit?

Je hebt een doel en je droomt erover om dit te gaan behalen. Maar je hebt geen idee hoe je dit gaat behalen en of je dit wel kan? Waar moet je beginnen, wat komt er bij kijken, waar moet je allemaal aan denken?


Het internet staat vol met informatie. Je hebt al uren besteed aan het opzoeken van het ‘gouden advies’. Maar iedereen zegt iets anders en je bent helemaal in de war. Wat kan je geloven en wat is goed voor jou? 


We zijn geen machines die je kunt programmeren.
Er bestaat geen quick-fix. We zijn allemaal anders. Dit zorgt ervoor dat jij jouw unieke ‘handleiding’ moet gaan uitvinden. En dit vraagt tijd, energie en soms geduld. 


Ja dit heb ik!

Dan kan ik je helpen

Als kwaliteit geregistreerd diëtist ben ik de expert op voedingsgebied. 
Samen met jou gaan we inzoomen op jouw voedingspatroon en deze aanpassen en/of verbeteren zodat jij jouw doel gaat behalen! 
Ook als je last heb van allergieën, intoleranties en/of ziektes (diabetes, COPD, etc) kan je bij mij als diëtist terecht. Mijn belang is om jou te helpen. Dit kan ik bieden omdat mijn kennis als diëtist up-to-date is. Daarnaast hebben we tijdens het traject veel contact samen om direct te kunnen inspringen op elke hobbel die jij tegenkomt tijdens jouw traject!


Doordat ik online werk kan ik werken met ‘korte lijntjes’. We zullen online video-meetings hebben. Maar je hebt ook de mogelijkheid om mij een whats-app/mail te sturen wanneer jij vast loopt of een ‘moeilijk moment’ ervaart. Juist op deze momenten, wanneer jij juist de begeleiding nodig hebt, zal ik er voor je zijn!

Wist je dat?

Consulten worden vergoed

Ook online consulten bij een diëtist worden gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekering. Vanuit het basispakket wordt drie uur per kalenderjaar vergoed (dit komt neer op €210, afhankelijk van het tarief dat jouw zorgverzekeraar rekent), met inachtneming van het eigen risico. Daarnaast kan je ook extra uren vergoed krijgen met een aanvullende zorgverzekering. Je hebt bij de meeste zorgverzekeraars geen verwijzing nodig van je huisarts voor de diëtist.

Spreker

Online en/of op locatie op Lanzarote!

Veel gestelde vragen

Heb je een vraag?

Je bent zeker niet de enige. Lees hier onder de meest voorkomende vragen

Ja, ik ben een kwaliteitsgeregistreerd diëtist . Ik sta geregistreerd onder nummer: 19913252589 
Het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) is een register voor een groot aantal paramedische beroepsgroepen, en waarborgt de kennis en kwaliteit van de diëtist d.m.v. bijscholingen, werkervaring, intercollegiaal overleg, wetenschappelijk onderzoek, etc.

Dieetadvies door een diëtist wordt gedeeltelijk gedekt door de basisverzekering van alle zorgverzekeraars. Deze kosten gaan wel van het eigen risico af.

Je krijgt een vergoeding voor de eerste drie behandeluren per kalenderjaar.

Ik heb geen contracten met zorgverzekeraars. Zonder contract wordt er, afhankelijk van de polis,  80, 70, 60 of nog lager percentage van het consult vergoed. Check hiervoor even jouw polisvoorwaarden!

Je krijgt een aparte ‘diëtist factuur’. Je betaald de factuur aan mij en je kunt zelf de factuur indienen bij je eigen zorgverzekering.

De diëtist is een beschermd beroep. Het betreft een HBO opleiding van 4 jaar en daarnaast sta ik als diëtist ingeschreven in het kwaliteitsgerigster zodat o.a. mijn kennis up-to-date blijft In principe mag iedereen zich een voedingsdeskundige noemen, omdat dit geen beschermd beroep is. 

Ja, ik ben officieel een ‘Ironman certified coach’. 

Absoluut! Iedereen is welkom bij mij. Juist als je net komt kijken in de triathlon sport komt er veel op je af. De juiste begeleiding helpt je om nog meer te genieten van deze mooie sport!

Iedereen is voor mij uniek en verdient een aanpak die op hem/haar gericht is. De ene sporter heeft meer focus nodig op voedingsgebied terwijl de andere persoon meer focus nodig heeft op trainingsschema’s. Daarnaast werk ik ook als diëtist wat in de basisverzekering zit. Alleen als ik onderscheid maak tussen coach en diëtist is dit mogelijk.

Ja, ik werk samen met verschillende bedrijven die inspanningstesten en/of bikefits doen. Na afloop ontvang ik ook de data zodat we deze kunnen verwerken in ons traject!

Klopt, ik werk volledig online. Tegenwoordig zijn er heel veel mogelijkheden om met elkaar snel en gemakkelijk in contact te komen. Samen overleggen we welk middel/programma voor jou het handigste werkt voor communicatie en/of coach calls.

Na ons ‘klik-gesprek’ en akkoord dat we een traject aangaan, stuur ik jou een factuur. Deze dient binnen 14 dagen betaald te worden op het rekeningnummer dat staat vermeld op de factuur.

Ja, absoluut! Ik woon op Lanzarote en sta ingeschreven als ‘autonomo’. Ik betaal mijn belastingen in Spanje en voldoe aan de eisen.

Testimonials

Wat anderen vonden