Triathlon coaching

Ontdek het VIP-behandeling met mijn unieke aanpak! Bij mij is iedereen een VIP, want iedereen verdient mijn beste service, aandacht en advies.

Herken jij dit?

Je hebt een sportief doel en je droomt erover om dit te gaan behalen. Maar je hebt geen idee hoe je dit gaat behalen en of je dit wel kan? Waar moet je beginnen, wat komt er bij kijken, waar moet je allemaal aan denken?


Naast het sporten heb je ook een baan/studie, sociale kring en/of een gezin. Hoe ga je dit allemaal combineren zonder jezelf uit het oog te verliezen?

Je hebt al een aantal keer geprobeerd om je doel en droom te behalen maar steeds val je terug in je oude patronen. Elke keer ben je weer terug bij af.
Waarom zou het je nu wel lukken?

Ja dit heb ik!

Dan kan ik je helpen

Ik werk met een persoonlijke aanpak. Tijdens onze samenwerking hebben we vaak contact met elkaar. Hierdoor kunnen we snel inspringen op elke hobbel die jij tegenkomt tijdens jouw traject!


Door slim en effectief te trainen bespaar je tijd. En doordat de trainingen op maat gemaakt zijn wordt er ook rekening gehouden met jouw ‘agenda’ waardoor alles als een puzzelstuk in elkaar valt!


Met mijn kennis als diëtist, triathlon coach en triatleet kan ik jou een totaal pakket aanbieden vanuit verschillende invalshoeken! Ik kan je helpen als expert als het gaat om kennis over voeding en trainingen. Maar ik weet ook als triatleet welke dingen er nog meer bij komen kijken zoals spanningen, onzekerheden, tegenslagen, etc.

Dit zijn de verschillende

Pakketten

Alle prijzen zijn per maand en ex BTW

Brons vip

€80

/maand

Minimaal 3 maanden traject.

Zilver vip

€120

/maand

Meest populair!

Minimaal 3 maanden traject.

Goud vip

€200

/maand

Minimaal 3 maanden traject.

Veel gestelde vragen

Heb je een vraag?

Je bent zeker niet de enige. Lees hier onder de meest voorkomende vragen

Ja, ik ben officieel een ‘Ironman certified coach’. 

Absoluut! Iedereen is welkom bij mij. Juist als je net komt kijken in de triathlon sport komt er veel op je af. De juiste begeleiding helpt je om nog meer te genieten van deze mooie sport!

Iedereen is voor mij uniek en verdient een aanpak die op hem/haar gericht is. De ene sporter heeft meer focus nodig op voedingsgebied terwijl de andere persoon meer focus nodig heeft op trainingsschema’s. Daarnaast werk ik ook als diëtist wat in de basisverzekering zit. Alleen als ik onderscheid maak tussen coach en diëtist is dit mogelijk.

Ja, ik werk samen met verschillende bedrijven die inspanningstesten en/of bikefits doen. Na afloop ontvang ik ook de data zodat we deze kunnen verwerken in ons traject!

Ja, ik ben een kwaliteitsgeregistreerd diëtist . Ik sta geregistreerd onder nummer: 19913252589 
Het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) is een register voor een groot aantal paramedische beroepsgroepen, en waarborgt de kennis en kwaliteit van de diëtist d.m.v. bijscholingen, werkervaring, intercollegiaal overleg, wetenschappelijk onderzoek, etc.

Dieetadvies door een diëtist wordt gedeeltelijk gedekt door de basisverzekering van alle zorgverzekeraars. Deze kosten gaan wel van het eigen risico af.

Je krijgt een vergoeding voor de eerste drie behandeluren per kalenderjaar.

Ik heb geen contracten met zorgverzekeraars. Zonder contract wordt er, afhankelijk van de polis,  80, 70, 60 of nog lager percentage van het consult vergoed. Check hiervoor even jouw polisvoorwaarden!

Je krijgt een aparte ‘diëtist factuur’. Je betaald de factuur aan mij en je kunt zelf de factuur indienen bij je eigen zorgverzekering.

De diëtist is een beschermd beroep. Het betreft een HBO opleiding van 4 jaar en daarnaast sta ik als diëtist ingeschreven in het kwaliteitsgerigster zodat o.a. mijn kennis up-to-date blijft In principe mag iedereen zich een voedingsdeskundige noemen, omdat dit geen beschermd beroep is. 

Klopt, ik werk volledig online. Tegenwoordig zijn er heel veel mogelijkheden om met elkaar snel en gemakkelijk in contact te komen. Samen overleggen we welk middel/programma voor jou het handigste werkt voor communicatie en/of coach calls.

Na ons ‘klik-gesprek’ en akkoord dat we een traject aangaan, stuur ik jou een factuur. Deze dient binnen 14 dagen betaald te worden op het rekeningnummer dat staat vermeld op de factuur.

Ja, absoluut! Ik woon op Lanzarote en sta ingeschreven als ‘autonomo’. Ik betaal mijn belastingen in Spanje en voldoe aan de eisen.

Je vraag nog niet beantwoord?

Klik hier onder op de knop en stuur een bericht naar mij. Ik beantwoord je vraag met veel plezier

Spreker

Online en/of op locatie op Lanzarote!

Testimonials

Wat anderen vonden