Hola,

Kom in contact

Heb je een vraag of wil je mij gewoon wat laten weten? Aarzel niet om het te stellen via onderstaand contact formulier

Stuur een mail

Telefoon

+0031(0)640684134

E-mail

Info@ilseverlaan.nl

Veel gestelde vragen

Heb je een vraag?

Je bent zeker niet de enige. Lees hier onder de meest voorkomende vragen

Ja, ik ben officieel een ‘Ironman certified coach’. 

Absoluut! Iedereen is welkom bij mij. Juist als je net komt kijken in de triathlon sport komt er veel op je af. De juiste begeleiding helpt je om nog meer te genieten van deze mooie sport!

Iedereen is voor mij uniek en verdient een aanpak die op hem/haar gericht is. De ene sporter heeft meer focus nodig op voedingsgebied terwijl de andere persoon meer focus nodig heeft op trainingsschema’s. Daarnaast werk ik ook als diëtist wat in de basisverzekering zit. Alleen als ik onderscheid maak tussen coach en diëtist is dit mogelijk.

Ja, ik werk samen met verschillende bedrijven die inspanningstesten en/of bikefits doen. Na afloop ontvang ik ook de data zodat we deze kunnen verwerken in ons traject!

Ja, ik ben een kwaliteitsgeregistreerd diëtist . Ik sta geregistreerd onder nummer: 19913252589 
Het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) is een register voor een groot aantal paramedische beroepsgroepen, en waarborgt de kennis en kwaliteit van de diëtist d.m.v. bijscholingen, werkervaring, intercollegiaal overleg, wetenschappelijk onderzoek, etc.

Dieetadvies door een diëtist wordt gedeeltelijk gedekt door de basisverzekering van alle zorgverzekeraars. Deze kosten gaan wel van het eigen risico af.

Je krijgt een vergoeding voor de eerste drie behandeluren per kalenderjaar.

Ik heb geen contracten met zorgverzekeraars. Zonder contract wordt er, afhankelijk van de polis,  80, 70, 60 of nog lager percentage van het consult vergoed. Check hiervoor even jouw polisvoorwaarden!

Je krijgt een aparte ‘diëtist factuur’. Je betaald de factuur aan mij en je kunt zelf de factuur indienen bij je eigen zorgverzekering.

De diëtist is een beschermd beroep. Het betreft een HBO opleiding van 4 jaar en daarnaast sta ik als diëtist ingeschreven in het kwaliteitsgerigster zodat o.a. mijn kennis up-to-date blijft In principe mag iedereen zich een voedingsdeskundige noemen, omdat dit geen beschermd beroep is. 

Klopt, ik werk volledig online. Tegenwoordig zijn er heel veel mogelijkheden om met elkaar snel en gemakkelijk in contact te komen. Samen overleggen we welk middel/programma voor jou het handigste werkt voor communicatie en/of coach calls.

Na ons ‘klik-gesprek’ en akkoord dat we een traject aangaan, stuur ik jou een factuur. Deze dient binnen 14 dagen betaald te worden op het rekeningnummer dat staat vermeld op de factuur.

Ja, absoluut! Ik woon op Lanzarote en sta ingeschreven als ‘autonomo’. Ik betaal mijn belastingen in Spanje en voldoe aan de eisen.